Podcasts

De volgende podcasts zijn beschikbaar:

#2 Wezenlijke wijziging: schieten op een bewegend doelwit?
In de tweede aflevering van Bestek spreek ik met mr. Erik Plas over de wezenlijke wijziging. We verkennen een paar vraagstukken die spelen bij dit leerstuk, die voortkomen uit zijn publicaties, en bediscussiëren een aantal voorlopige conclusies van zijn proefschrift onderzoek (uitgebreidere intro? klik hier)

#1 Levenscycluskosten: onbekend en onbemind?
In deze aflevering spreek ik met mr. Daan Versteeg over de juridische aspecten van circulair aanbesteden. Centraal staat het gunnen op levenscycluskosten, waar de pijnpunten liggen in het recht en wat er beter kan. Het vertrekpunt van het gesprek is zijn preadvies ‘Levenscycluskosten. De sleutel naar circulair werk?’ én het recente advies nr. 472 van de Commissie van Aanbestedingsexperts (uitgebreidere intro? klik hier)

#Trailer – Waarom een aanbestedingspodcast?
Een podcast over het aanbestedingsrecht. Het concept is simpel: elke aflevering een goed gesprek over onderzoek dat relevant is voor de aanbestedingswereld. In het kort: Bestek biedt ruimte voor discussie, Bestek maakt onderzoek toegankelijk en Bestek timmert aan het aanbestedingsimago. Luister de #Trailer voor de opzet van de podcast en de gedachte erachter:

Social media updates

  

Aanmelden voor Podcast Alerts